≡ Menu

ΑΡΧΙΣΕ ΕΔΩ

Best Seller στα Public τα Ψυχο-λογικά Μυστικά!

Οι Ψυχο-λογικές Σχέσεις πλέον στην 4η χιλιάδα!!

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!!

βιβλιο αυτοβελτιωσης

Από που να αρχίσεις τώρα…!

1. Ο απλούστερος τρόπος να αρχίσεις είναι να αφήσεις το email σου για να αρχίσεις να λαμβάνεις τα άρθρα 1 φορά την εβδομάδα

2. Ή μπορείς να δεις τα παρακάτω δημοφιλή και επιλεγμένα άρθρα για να αποκτήσεις μια αρχική ιδέα του περιεχομένου

Ποιος είναι ο Δημήτρης;

man-penfolds-winnery

Γεννήθηκα στη Δράμα και από μικρός ήμουν κυρίως φυτούλι. Τελείωσα πρώτος το Μαθηματικό της Θεσσαλονίκης, έκανα  μάστερ και διδακτορικό στο Λονδίνο. Δούλεψα για 10 χρόνια σε επενδυτικές τράπεζες εκεί, όμως κάποια στιγμή βρέθηκα αντιμέτωπος με το εξής δίλημμα. Να συνεχίσω να δουλεύω 12-14 ώρες την ημέρα και κάποια στιγμή στα 60 μου να πω: “έγινα πλούσιος!” ή να επιστρέψω στην Ελλάδα να ζήσω μια πιο ουσιαστική αλλά λιγότερο αστραφτερή ζωή;

Επέστρεψα στην Ελλάδα στα 35 μου και ξεκίνησα να δουλεύω σε εγχώρια χρηματιστηριακή. Δίδαξα για ένα διάστημα και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κάποια χρόνια, ένα διαζύγιο και μια “ψιλοκαταθλιψούλα” μετά, άρχισα να βλέπω ότι μάλλον δεν είμαι εγώ για τα χρηματιστήρια. Πίσω στα θρανία, σπούδασα ψυχολογία (πάλι τελείωσα πρώτος…) σε πανεπιστήμιο του Λονδίνου, καθαρά από προσωπικό ενδιαφέρον, μέχρι που το λίγο έγινε πολύ και αποφάσισα να αφήσω τη δουλειά μου και να ασχοληθώ με το νέο μου (και μάλλον το πρώτο μου…) πάθος.

Πλέον διοργανώνω σεμινάρια για την ευτυχία, τις σχέσεις και το άγχος, πραγματοποιώ ομιλίες και διαλέξεις ως καλεσμένος ιδιωτικών φορέων και οργανισμών, έχω γράψει το best seller βιβλίο Ψυχο-λογικές Σχέσεις, (το οποίο είναι στην όγδοη έκδοση) και μόλις εξέδωσα το νέο μου βιβλίο Ψυχο-λογικά Μυστικά (που μακάρι να γνώριζα νωρίτερα). Πλέον απολαμβάνω την προσφορά και τη ζωή όσο μπορώ.

Συνέντευξή μου στην Εναλλακτική Δράση εδώ.

psychologikes-sheseis-3rd-edition       

Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε πολύπλοκοι και ταυτόχρονα τόσο απλοί. Είμαστε πολύπλοκοι καθώς ανά πάσα στιγμή είναι τόσα πολλά αυτά που μας αρέσουν και μας κεντρίζουν την προσοχή. Έχουμε ενδιαφέροντα, καθήκοντα, πολυάσχολα προγράμματα. Μας αρέσουν τα ταξίδια και ο καναπές μας, μας αρέσει η φύση και η τεχνολογία, λατρεύουμε τη θάλασσα αλλά και την ξαπλώστρα.

Ταυτόχρονα είμαστε τόσο απλοί αφού το μόνο πράγμα που όλοι πραγματικά επιζητούμε είναι να συνδεθούμε με τους άλλους ανθρώπους. Ο καθένας με τον πολύ δικό του, προσωπικό τρόπο.

Kids-in-Argentina-volunteering

Όλους αυτούς τους τρόπους προσπαθώ να εξερευνήσω και να φωτίσω σε αυτό το blog!

Αγαπώ τα ταξίδια και το κρασί (ειδικά το συνδυασμό τους…) Έχω ταξιδέψει σε περισσότερες από 75 χώρες και μοιράζομαι κάποιες από τις εμπειρίες αυτές εδώ μαζί σας.

Καλώς ήρθες στο blog μου και ελπίζω να βρεις κάτι που θα σε εμπνεύσει!

Λίγα λόγια για το blog

Εάν ψάχνεις να βρεις μια διαφορετική και ρεαλιστική οπτική της ζωής, εάν ψάχνεις χειροπιαστές συμβουλές και εφαρμόσιμες στρατηγικές για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, τότε είσαι στο κατάλληλο μέρος.

Το site αυτό είναι για όσους

    • Θέλουν στοχευμένες συμβουλές ψυχολογίας
    • Θέλουν να προσεγγίσουν την πραγματική ευτυχία
    • Θέλουν να κατανοήσουν τις αληθινές διαστάσεις των σχέσεων
    • Είναι ανοικτοί σε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης
  • Τους αρέσουν τα ταξίδια

Άφησε το email σου και άρχισε να λαμβάνεις ενδιαφέροντα και ασυνήθιστα άρθρα κάθε εβδομάδα. Τα υπάρχοντα άρθρα τα έχουν κοινοποιήσει περισσότεροι από 50,000 αναγνώστες μέχρι τώρα!

Επικοινώνησε μαζί μου

Αν θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου είτε για να συνεργαστούμε αλλά και οποιοδήποτε άλλο λόγο το email μου είναι: [email protected]

zen-garden-Koya